Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Motorarzenál Kft
Szolgáltató székhelye, telephelye: Debrecen Nyíl u.110.
Cégjegyzékszám száma: 09-09-022163
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Debreceni Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.
Elérhetőség: (e-mail cím) motorarzenal@gmail.com
Szolgáltató egyéb elérhetősége: (telefonszám) +36303496018
Adószám: 23694321-2-09

Cégünk 2011-től foglalkozik motorkerékpár alkatrészek értékesítésével. Lehetőség szerint tartunk gyári minőségű, valamint átlagos utcai használatra megfelelő normál minőségű alkatrészeket, amelyek minden esetben magyarországi és uniós megfelelősségi engedélyekkel rendelkeznek. Termékválasztékunkat folyamatosan bővítjük. 2016 -tól Suzuki és KTM gyári alkatrészek beszerzését is tudjuk vállalni, a gyárak raktárkészletétől függően rövid határidőre.

Kollégáink rendelkezésére állnak gyári katalógusok, melyekből a pontos adatok megadásával tudjuk kikeresni a megfelelő alkatrészeket. Kollégáink több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek mint javítási, mint elméleti szakmai téren. Ennek köszönhetően gyakorlatilag mindig pontosan meg tudjuk határozni a szükséges alkatrészeket, valamint szakmai segítséget tudunk nyújtani Önnek.

Az alkatrész forgalmazás mellet egyre nagyobb igény mutatkozott motoros ruházati termékek iránt, Ezért egy év elteltével a motoros ruházat forgalmazását is elkezdtük. Az évek alatt sok márkát és sok terméket tartottunk üzletünkben, mára már inkább kevesebb terméket tartunk, amiket a vevőink igényeihez igazítottunk. Elsősorban a nagyon jó ár-érték arányú termékeket tartunk, melyeket kifejezetten a jó minőség  jellemez.

Csak olyan termékeket forgalmazunk, amelyeket saját motorjainkba is beépítünk, és a motorozáshoz mi is felvesszük a megfelelő biztonságunk érdekében.